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Please note that the Transfer and Moving Package can be found on Flying Together.
Please also ensure you review the Guam specific transfer package.

TRANSFER STATUS AND BIDDING

Q: When the Company announces a surplus exists at my base location, what is my status?

A: That depends on your seniority. As provided in Section 17.J., in the event a surplus of flight
attendants exists at any base, the Company may move any flight attendants at that base, who
desire to move, in order of seniority from the base at which the surplus exists or, if none desire
to move, the Company may then move the surplus flight attendants out of such base, to other
bases, in inverse order of seniority. The surplus notice will enable you to determine if your
seniority is affected.

Q: What is the process?
A: A surplus exists when the Company has posted notice of the surplus on the flight attendant
bulletin board at the affected base(s), and all bases on the system.

= The notice is posted no fewer than forty-five (45) days before the effective date of report
to a new base and includes the vacancies available for placement across the system.

» The notice will state the number of vacancies, the location of the vacancies, the place
where bids are to be sent including the last date, or deadline, by which they must be
received. You will be given a minimum of fifteen (15) days after the notice is posted to
submit a bid.

= Flight Attendants deemed to be affected by the surplus are permitted to put a normal
transfer bid on file for all bases on the system.

« Following the deadline date posted in the notice of surplus, the Company will begin
processing system transfers on a seniority basis. Transfers will be processed to the
vacancies posted in the surplus notice up to the posted surplus number. This process is
completed within fifteen (15) days. If you are based at the affected base, and awarded a
transfer during this process, you will be considered voluntarily surplussed and all surplus
rights, including a paid relocation will apply.

= At the end of the fifteen (15) days allowed for processing transfers, the Company will
then process transfers filed by flight attendants deemed to be surplus, which have not yet
been processed, to vacancies posted in the surplus notice or to vacancies resulting from
transfer activity. At this point, you would be involuntarily surplussed.

« Any flight attendant transferring to fill such a vacancy shall be available to begin the
assignment on the date set by the Company, which shall not be less than fifteen (15)
days from the date notified of the base assignment.

Q: Will I have recall rights back to my old base?

A: Yes. A flight attendant who transfers or is transferred due to a base surplus has special rights
to return to the former base for 540 days. This applies whether the move from the surplussed
domicile was voluntary or involuntary. If within the 540 days you voluntarily transfer to some
other domicile, recall rights to the original domicile are cancelled.

Q: Will | be entitled to moving expenses if | relocate to my new base?

A: Yes. Moving expenses are paid in accordance with Section 26 of the Agreement, provided
you change your permanent residence, and complete your move to the defined geographic area
of your new base within one (1) year of the effective date of your new assignment, and you must
remain in the new residence for six (6) months.
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Q: If I am recalled, will my return move be paid for?
A: No. A flight attendant accepting recall after having been surplussed is not eligible for a paid
move back to the original base.

Q: If recalled, do | have to accept, or can | wait for a later recall?
A: You must accept recall at the first opportunity recall is offered or you will lose your recall
rights.

Q: During the system transfer process, what are my choices of bases?
A: You may bid for any base. However, transfers will only be processed to those bases listed in
the surplus notice.

Q: London is listed as one of the options on the Guam Surplus Bid Screen. Does the Company
anticipate that there will be vacancies in London?

A: Under the terms of Section 17.J.3.b., Flight Attendants deemed surplus must be permitted to
put a bid on file for all Bases. There are not currently, and we do not expect, vacancies in
London.

Q: How many bid choices will flight attendants be able to submit?

A: During the system transfer process you may bid a maximum of two (2) bases (Section
17.A.1). Following the system transfer, if you are among those who will be involuntarily
surplussed, you may bid on any and all of the bases identified as available for transfer which will
include any vacancies created as a result of the system transfer. In addition, you will be able to
express a bid to “remain” at the current location.

Q: If enough active people senior to me volunteer to be surplused, will | still be involuntarily
surplused?

A: No, consistent with other surpluses, only the required number of active flight attendants will
be surplussed.

Q: How will | be notified of my base award?

A: System transfer awards will be posted as normal. A CCS notification is sent to each FA
awarded a transfer, and the transfer award is posted on Flying Together, Inflight Services, Crew
Scheduling. Surplus transfer activity will have a separate transfer sheet to be posted in the base
as well as Flying Together that will clearly identify the award as pertaining to the Guam Surplus.

Q: What happens if | am awarded a transfer during the system transfer process?

A: After the notice of surplus has been posted, flight attendants who are based at the affected
bases, and who are awarded a voluntary transfer as a result of the surplus, will be considered
as transferred at Company request. Moving expenses shall be paid by the Company (in
accordance with Section 26 of the Agreement) to the base to which you would have been
assigned if your involuntary transfer had been completed or to the base bid, whichever is closer.

Q: What happens if a base | bid for has no openings?
A: You cannot be awarded a transfer to a base that does not have openings.

Q: What happens if my choice of base is filled before my bid is considered, or | fail to bid?
A: You will be assigned to a base based on your seniority, the availability of remaining base
vacancies, and where the Company needs you most. Bid all locations offered in preference
order and please ensure you make adequate choices for your seniority.
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Q: I'm on voluntary furlough or a Leave of Absence. What should | be doing?

A: Flight attendants impacted by the January 2021 Guam Base Reduction/Surplus on Voluntary
Furlough and Leave of Absence will receive written notification by e-mail to Company email and
sent by FedEx to their address of record. If your base seniority is within the range of those to be
surplussed, you should bid for openings as part of the involuntary surplus process and you will
report to the new base at the end of your voluntary furlough or Leave of Absence. If you fail to
bid, you will be assigned based on your seniority to a remaining base vacancy and where the
Company needs you most. You will report to the new base at the end of your Voluntary
Furlough or Leave of Absence.

Q: I'm on Involuntary Furlough Mitigation Partnership (IVFMP), am | subject to surplus?

A: Flight attendants on IVFMP are considered active employees and are subject to the Base
Surplus for GUM. IVFMP participants will participate in the process and may submit bid to
transfer to other base locations. Vacancies for IVFMP participants have been identified in the
base surplus announcement.

Q: I'm on Occupational Sick Leave/lliness Leave of Absence. What should | be doing?

A: If your seniority is within the range of those to be surplussed, you should bid for the
involuntary surplus vacancies and you would report to the new base once you are able to return
to work. If you fail to bid, you will be assigned a base based on your seniority to a remaining
base vacancy and where the Company needs you most. You would report to your new base
once you are able to return to work.

Q: Will my moving expenses still be paid if | delay moving until after | return from Voluntary
Furlough/Occupational Sick Leave/lliness Leave of Absence?

A: The move must be completed within twelve (12) months of the effective date of the new
assignment, as provided for in Section 26.B.2., to be eligible for expense reimbursement.

Q: After reporting to my new base, will | be inhibited from placing transfers on file for the next six
(6) months as provided for in Section 17.A.3.

A: No. The six (6) month restriction will be waived for surplussed flight attendants and you may
immediately place a transfer bid on file. Keep in mind that a voluntary transfer to another base
prior to being recalled to the base from which you were surplussed will waive your recall rights.

Q: How are flight attendants on an emergency transfer affected?

A: If you are on emergency transfer from a base at which a surplus exists and your seniority is
within the range of those to be surplussed, you should bid for the involuntary surplus vacancies,
and you would report to the new base upon the conclusion of your emergency transfer. If you fail
to bid, you will be assigned a base based on your seniority to a remaining base vacancy and
where the Company needs you most. You would report to your new base at the conclusion of
your emergency transfer.

Q: | don’t want to move, and | don't want to commute. Can | take an involuntary furlough now
that | am surplussed?
A: Since all furloughs are based on system seniority, this is not an option.
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EXPENSES

Q: Do | qualify for moving expenses if | am surplussed?

A: Yes. The moving expenses set forth in Section 26 of the Agreement shall be paid to flight
attendants who are required to change geographic location at Company request. Please see the
Transfer and Moving information for further details.

Q: Does my relocation have to be to the new base to receive a paid move?

A: Yes. You must relocate your permanent residence to the defined geographic area of your
new base. The geographic area(s) for each base offered is provided in the Transfer and Moving
Information on Flying Together.

Q: How can | ship personal and household effects?

A: You will be entitled to moving expenses connected with the shipping of personal and
household effects as long as you relocate your permanent residence to the defined geographic
area of the new base and the shipping is completed within twelve (12) months of the effective
date of the new assignment. Complete details of the paid move can be found in the Transfer
and Moving information on Flying Together.

Q: Am | entitled to settling time?

A: Yes. If you are actually moving from your current residence to a new residence, you will be
permitted to use up to three (3) days paid settling time. The move and associated settling time
can take place anytime within 12 months after the effective date of the award. After you report to
the new base, you must contact your (new) supervisor to request the settling time. The
Company may delay such time not more than seven (7) days based on the needs of operational
service. The settling days must be consecutive, so they may include scheduled days off and you
must be involved in relocation related activities, such as attending a closing, arranging for hook-
up of utilities, or moving furnishings to the new residence. The Company may require proof that
a move either has or will take place. Using settling time for any other purpose will result in
discipline, up to and including termination.

Q: Will | receive a mileage allowance?
A: See the Transfer and Moving information on Flying Together for details.

Q: Will storage be provided?
A: See the Transfer and Moving information on Flying Together for details.

Q: Will | be reimbursed for other expenses related to the move?
A: Yes. See the Transfer and Moving Information on Flying Together.

Q: What travel time and expenses are allowed?
A: See the Transfer and Moving Information on Flying Together.

Q: Will the Company provide a clothing allowance?
A: No, a clothing allowance is not provided.

Q: Will the Company pay for personal financial obligations such as club memberships at the old
location if | relocate?
A: No. These are not reimbursable expenses under the relocation policy.
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Q: Will flight attendants who are married to each other/registered domestic partners each be
eligible to receive paid moving benefits?

A: No. Paid moving benefits are based on moving a single residence to a single location.
Therefore, spouses/registered domestic partners moving from one single residence to another
single residence only qualify for one set of moving benefits. However, flight attendants in this
situation are eligible for individual pass benefits and COMAT.

Q: How do | claim my expenses?
A: See the Transfer and Moving information provided.

Q: What if | relocate and three (3) months later decide to move back and commute to my new
base?

A: To qualify for a paid move, you must maintain your new permanent residence for six (6)
months. Otherwise, all expenses must be repaid to United.

Q: Can United offer an advance to cover out of pocket expenses rather than waiting for expense
reimbursement?

A: No, advances are not part of the Transfer and Moving Policy. However, we have arranged for
many covered expenses to be direct billed to United through NuCompass

HOUSEHOLD GOODS

Q: What type of priority are COMAT shipments given? How will | be able to tell if my belongings
have been shipped and when the shipment will arrive at the destination?

A: COMAT shipping is on a space available basis. Each flight attendant transferring within the
United States is eligible for up to 750 pounds, if you are relocating your permanent residence.
UA Air Freight will notify you when your COMAT arrives at your new location.

HOME SALE

Q: When selling my home, will the Company pay for newspaper ads?
A: No. This is not part of the transfer and moving policy.

TRANSPORTATION

Q: Will | be provided space available and/or positive space passes?

A: Yes. As provided in Section 17.J.4., during the initial one hundred eighty days (180) following
the effective date of your new assignment, you will be given unlimited space available SA1P
passes and two (2) round trip positive space PS5B passes per month for travel between the
base to which you transferred to and your former base. You must be on active status to utilize
these passes.

In addition, if you relocate to the defined geographic area, the Transfer and Moving Policy
provides you and your spouse/registered domestic partner one (1) space available SAOB for
house hunting at your new location. If you fly versus drive to your new assignment, one-way
positive space business pass(es) PS5B, on UA flights only, will be issued to you, your spouse or
qualified domestic partner, and your eligible dependents to be used exclusively for this purpose.

See the Transfer and Moving information for complete details.
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EQUIPMENT QUALIFICATION

Q: When will | receive training on aircraft/services for which | am not currently qualified? Where
will this training take place?
A: This will be determined, if it is needed, once new base assignments have been made.

COMMUTING

Q: If | keep my current residence and commute to my new domicile, which taxes will be withheld
from my paycheck?

A: Payroll will deduct taxes based on the permanent address indicated in your PeopleSoft
Employee Profile, and subject to local legal requirements at your base.

Q: Can | ship my car to my new domicile at Company expense if | am not planning to move, but
will be commuting and need a car at the new location?

A: No, you must move your permanent residence to the defined geographic area of the new
domicile in order for expenses to be reimbursed and to be eligible for any relocation benefits.

MISCELLANEOUS

Q: How long do we have to move?

A: Your relocation must be completed within one (1) year of the effective date of your new
assignment. In addition, you must maintain your new permanent residence in the defined
geographic area for six (6) months. The six-month period is measured from the date you change
your address in your PeopleSoft Employee Profile.

Q: What happens to my monthly guarantee when | report to my new domicile?
A: A flight attendant who is involuntarily transferred is eligible for her/his normal monthly
guarantee as existed in their line at the time of their bid award.

Q: Is the paid move to the new domicile or to the location of the flight attendant’s choice?
A: The paid move is limited to the defined geographic area of the new domicile. Moving
anywhere else is at the employee's expense.

Q: What happens if my last ID in December 2020 overlaps into the January 2021 schedule
month?

A: Flight attendants who are surplussed will be expected to complete an overlap ID. Sufficient
time will be allowed to report to your new domicile.

Q: What happens to my vacation(s) scheduled for 202177
A: Your awarded 2021 vacation will carry with you to the new base.

Q: If I go house hunting, but decide to commute instead of move, will | be reimbursed for my
expenses?
A: No. In order to have your expenses reimbursed, you must actually relocate.

Q: If awarded a subsequent transfer within the twelve-month period, would | be able to use any
unused paid move benefits?

A: No, once your paid move benefits begin, you must meet the paid move requirements to that
geographic area.
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Q: Who handles items that will be sent COMAT?
A: You are responsible for packing, delivery, drop off/pickup at Air Freight, and unpacking
COMAT if it is not used as your primary relocation means.

Q: Can COMAT go to a new permanent residence if you are not using any other means of
moving your personal belongings?

A: Yes. But it can only be sent to the nearest online station. See the Transfer and Moving
information for more details.

Q: Can | rent furniture while waiting for mine to arrive, and expense the cost?
A: No, you would not be reimbursed. You may want to consider using COMAT for some
furniture items, until your remaining household goods arrive.

Q: What will be the status of my medical/dental benefit changes if | relocate after open
enrolliment?

A: If your current plan is available no changes are required. If your relocation is to an area
where your current HMO or DHMO coverage is not available your coverage will default to the
Traditional medical and dental plan or you can elect an HMO (if available) at your new location.
Once your change of address is processed, benefits information is automatically sent to the
address on file with United. You will have 45 days to make benefit changes.

Q: Will the Reserve letters be adjusted as a result of the surplus?

A: Once the surplus process is complete, we will evaluate the need to re-designate the reserve
letters.

Please e-mail questions to InflightBaseSurplus@united.com.
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